• Saffraan Vijzel Traditioneel - medium

Met deze stevige vijzel kunt u uw saffraandraadjes probleemloos fijnmalen. Deze traditionele vijzel wordt elke dag gebruikt in de perzische keuken, niet alleen voor Saffraan, maar ook voor andere kleine hoeveelheden kruiden, specerijen, knoflook etc. Het is heel ook eenvoudig om harde ingrediënten als peperkorrels, komijn etc. fijn te malen. Bij het fijnstampen komen geur en smaak optimaal vrij.  Gebruik deze vijzel bijvoorbeeld ook om pesto, currypasta, knoflookmayonaise en dressing in te maken.

Gebruiksaanwijzing
Het beste resultaat krijg je door de vijzel slechts tot maximaal voor de helft met ingrediënten te vullen. Zet de vijzel op schoot of op een stevige ondergrond zodat je goed kracht kan uitoefenen (leg er eventueel een theedoek onder zodat de vijzel niet wegschuift). Duw de stamper vervolgens steeds rond over de ingrediënten in de vijzel, totdat het mengsel de juiste consistentie heeft. 


Onderhoud
Was je vijzel af met warm of koud water. Je kunt indien nodig afwasmiddel gebruiken. De vijzel is gemaakt van speciaal legering van metalen om duurzaamheid te garanderen. Ook al laat je het per ongeluk vallen, het zal niet kapot gaan. Duurzaamheid is belangrijk. De vijzel is verder afwasmachinebestendig.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Saffraan Vijzel Traditioneel - medium

  • €8,95